Menu

Carl Jacobsens Brevarkiv

1908-04-15

Afsender

Helge Jacobsen

Dokumentindhold

Helge udtrykker sit mishag over Vagns kone Johanne, og han lover at fortælle, hvilket hotel Vagn og Johanne skal bo på, så Theodora og Edgar kan vælge et andet, når de alle kommer til London i forbindelse med Helges bryllup med Josephine Cundell.

Transskription

24 Albany St.
15th April, 08

Min Kære Theo
Dit søde Brev af 12te ds. glædede og interesserede mig meget. Jeg kan ikke for Øjeblikket opgive Dig Hotellet hvor Vagn tager ind da jeg er ligesaa uvidende derom som Du men saa snart jeg erfarer det skal jeg telegrafere hvor I bør tage ind for ikke at bo i samme Hotel som dem

Der er 3 at vælge imellem Noth British Station Hotel, Caledonian Station Hotel, Royal Hotel sidste er dyrt og ikke godt og det er under Sommerreparation. Altsaa hvis V. tager ind paa Royal eller N.B.S.H. telegraferer jeg kun Caledonian, hvilket mener at der boer de ikke. De[t] vil jo være kedeligt hvis Johanne compromitterer sig selv og Vagn ved at klæde sig for iøjnefaldende og not to the occasion, men jeg vedkender mig hende s'gu

ikke (undskyld jeg bandede) men jeg ved ikke hvorfor Du og jeg skal compromitteres for hendes Skyld; Du kan altid sige, that you hardly know her and see very little of her. - Vi har faaet aldeles henrivende Ting alt i Sølv og Crystal. Gaverne udstilles jo altid hvorfor Du og E kunne se hvad I ville give os W. Feltmann sendte mig 12 Kopper fra Rozeburg Fabrikker i Amsterdam.
Glem ikke at have Tea at Harrods et af de

vældigste Magasiner i Verden. Tager Du Omnibussen ved Victoria and Albert Museum. St Kensington passerer Du det og vil ikke fortryde det. Besøger Du Horace Brown 54 Nevern Sq. Sth Kensington glem ikke at se Wallace Collection og Tate Gallery.
Nu venlig Hilsen; Paula kommer iDag fra Omden hvor hun har tilbragt nogle Dage, her øser det som Sædvanligt.
Love til Edgar og bered ham paa Middag Mandag Aften hos mine Svigerforældre hvor i ere indbudne
Helge

Fakta

PDF
Brev

Dansk

København
København

Carlsberg Arkiv